Hvem står bag kurserne?

Rudolf Freelance tilbyder kurser for interne auditorer, der skal auditere ledelsessystemerne ISO 9001 og AS 9100, eller for dem der skal arbejde med ledelsessystemerne og gerne vil have en endnu dybere indsigt.

Kurserne udbydes i samarbejde med TPT Consultancy & Training der siden 1993 har udbudt kurser og konsulent arbejde indenfor ISO 9001, AS 9100 samt IATF 16949.

TPT Consultancy & Training er IRCA godkendte og man kan altså også tage det 5 dage lange IRCA godkendte ISO 9001 Lead Auditor kursus hos dem.

Hvem er TPT Consultancy & Training:

TPT Consultancy & Training holder til i byen Merthyr Tydfil i det sydlige Wales, men kurserne kan naturligvis afholdes i Danmark, enten i jeres virksomhed eller et andet egnet sted.

Kurserne kan med andre ord afholdes internt i jeres organisation, eller udbydes et mere centralt sted i Danmark hvis der er flere virksomheder der deltager.

I er som virksomhed naturligvis også velkomne til at tage en tur til Wales og tage kurserne, men så foregår alt på engelsk hvorimod det i Danmark kan afholdes på enten dansk eller engelsk, ligesom materialet kan være på begge sprog.

Rudolf Freelance er meget glade for at få mulighed for at arbejde sammen med en dygtig og anerkendt kursus udbyder som TPT Consultancy & Training.

Du kan læse mere om TPT Consultancy & Training på deres hjemmeside: www.tptconsultancy.com